google-site-verification=_nScAzaStItQKzD0W5z8E8cwk13MuHbPlWpAXJoskok
Dagfoto Normal kr 3900,- + mva
Normalpakken består av opp til 25 høyoppløselige bilder. Pakken inkluderer fotografering inne og ute, bilder av fasaden, i hagen og av garasjen. Godt egnet til foto av leiligheter, hytter og små hus.

Fototid 1-2 timer
Dagfoto Stor kr 5200,- + mva
Den store dagfoto-pakken består av opp til 40 høyoppløselige bilder. Pakken inkluderer fotografering innendørs og ute, bilder av fasaden, i hagen og av garasjen. Områdebilder er inkludert, i tillegg leveres opp til 3 mastfoto hvis ønskelig. Denne pakken egner seg spesielt godt til hus med tomt og andre store eiendommer.

Fototid 2-3 timer
Kveldsfoto kr 2900,- + mva
Opp til 10 fantastiske bilder fotografert innendørs og ute. Hovedfokus vil være fasade, balkong / uteplass, utsikt fra stue og spisested/kjøkken. Kveldsfoto gir stemningsbilder som fremhever en varm og lun atmosfære, og er et flott tillegg til dagfoto.

Fototid ca 1 time, oppstart kort tid før skumring
Mastfoto kr 1200,- + mva
Mastfoto gir et godt bilde av eiendommen, spesielt med tanke på boligens plassering i omgivelsene og utsikten. Mastfoto egner seg godt der det ikke er behov eller mulighet for å bruke drone. Kameraet monteres på et høyt stativ bare til fasade- og utsiktsbilder, og brukes ofte for å oppnå rette linjer på fasaden. Maks 5 bilder.

Fototid 30-60 minutter
Show More
Hyttefoto.jpg

Hyttefoto kr 4500,- + mva + kjøring

Hyttepakken består av opp til 25 bilder i høy oppløsning. 

Pakken inkluderer fotografering innendørs og ute, bilder av fasaden og omgivelsene, samt i hagen og av utsikten.

Statens satser for kilometergodtgjørelse (kr 4,03 /km) 

tilkommer. Avstand regnes fra Studio Plutselig i Jens Bjelkes gate i Oslo, frem til hytta og tilbake.

Fototid 1-2 timer + kjøretid

Plantegning skisse.jpg

Plantegning kr 100,- + mva per etasje

Plantegninger leveres i 2D, 3D, eller begge deler. Skisse kan tegnes av fotografen i forbindelse med fotograferingen. Nye tegninger kan også ta utgangspunkt i gamle tegninger, som skal kontrolleres av fotografen på location. Gamle tegninger må leveres til fotograf  i sammenheng med fotografering. Fotodesken til Zovenfra AS lager nye tegninger etter ønske, og disse leveres samtidig som bildene for bestilt oppdrag.

Tid 10-20 minutter per etasje

email button
  • Facebook
  • Instagram
Plutseliglogo iBboble 3.png
Plutselig©2020