google-site-verification=_nScAzaStItQKzD0W5z8E8cwk13MuHbPlWpAXJoskok
 

Eiendomsbransjen er en travel bransje der mye skjer på kort varsel og til alle døgnets tider. Jeg er fleksibel med ønsker om valg av tidspunkt for boligfotografering. Jeg er tilgjengelig for oppdrag morgen og kveld, samt på helgedager; både lørdag og søndag.

Zovenfra  AS gir eiendomsmeglere alle fordelene med å booke en frittstående fotograf, og strukturen til et profesjonelt bildebyrå. Valg av bestilling gjøres i deres enkle og brukervennlige bookingsystem. Linken til venstre tar deg videre til bestillingssiden for de forskjellige løsningene for eiendomsfotografering.

Booking kan også gjøres direkte til fotografen, helst via epost info@studioplutselig.no. Fint om du da merker e-posten med 'Bestilling' i emnefeltet. Trenger du litt hjelp med bestilling eller har noe du vil spørre om, kan du ringe 413 26 868.

Ferdig redigerte bilder leveres innen 24 timer fra opptak, med unntak av søndager. Bilder fotografert lørdag leveres påfølgende mandag. I hektiske perioder med mange bestillinger hender det at bilder fra opptak fredag også leveres på mandag, nærmere info om dette kommer fortløpende.

z.pngovenfra logo

BOOKING (+47)469 05 680